Spaghetti med smør og trøffel – så enkelt og dog så FANTASTISK

Jeg er klar over, at der er en vis risiko, at du er dødtræt af at høre om trøffel, men jeg stikker fingre i ørerne og vælger at overhøre det.

Du skal nemlig lige have anvisningerne på verdens nemmeste ret med trøfler.

20121227-220808.jpg

Det hele starter med en rigtig god – og i mine øjne helst tørret – pasta, som du koger al dente.

Herefter vender du så stor en klump smør i, som du har samvittighed til. Kværner en masse sort peber på og anretter  i en stor dyb tallerken.

Tallerkenen sætter du foran din elskede og så finder du et godt rivejern frem og din friske, sorte trøffel og river det skønneste “trøffelstøv” udover pastaen.

MUMS – på den måde kan du nyde den mest rene smag af trøflen og din aftensmad har ikke taget længere tid at lave end kogetiden på din pasta.

Hvis du virkelig insisterer på at gøre det mere besværligt, så laver du din pasta selv. Fjordrejen er ferm til dette og du finder hans gode opskrift her.

Har du valgt at køre italiensk tema din nytårsaften, så er dette alletiders primi at servere for dine gæster. De vil få (t)årer i øjnene over enkelheden og velsmagen.

Velbekomme.

Mange hilsner, Mette

Fotograf Martin Kaufmann

2 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Erland says:

    Enig i at til mange retter er tørret pasta bedst. Ser fantastisk ud, elsker simple retter som bare virker, og man er vel en trøffel gris 😉

    Erland

  2. Hanne says:

    Av, av – årer i øjnene må da gøre ondt. 🙂 .
    Det ser lækkert ud, jeg elsker trøfler.

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!