Jeg har taget tilløb …..

Tilløb i lang tid til at få etableret min egen blog.

Jeg har i videnskabens hellige navn brugt TIMER på at surfe rundt og finde inspirende blogs.

Jeg har derefter brugt TIMER på at finde det helt rigtige tema…… !!

Nå ja, og så har jeg selvfølgelig brugt TIMER på at fremstille en masse skøn og vidunderlig mad, som jeg nu kan blogge om.

Men det er investeringen værd! Jeg glæder mig nemlig rigtig meget til at komme i gang. Jeg glæder mig til at dele mine tanker og holdninger om mad. Jeg glæder mig til at dele nogle af de fantastiske oplevelser, hvor der som regel er mad involveret på en eller anden måde.

Kort sagt, jeg glæder mig rigtig meget (hvis nogle skulle være i tvivl)

Tak for et rigtig fint lille billede til Martin.

 

3 thoughts on “Jeg har taget tilløb …..”

 1. Hej Mette

  Dejligt at se du tager dig tiden til at lave en blog – den vil jeg følge.

  Kanon flotte lyse billeder !! Det kæmper jeg lidt med.

  Held og lykke !

  /Erland

  PS – koldt at stå på ski i år 🙂 Er lige hjemkommet fra minus 23 grader og blæst

  1. Hej Erland,

   Hvor hyggeligt du “kigger” forbi! Jeg har skam også fundet en del inspiration i din blog!

   Mht billederne så er jeg jo enormt priviligeret i at have en fotograf til min rådighed (så længe han jænvligt modtager drømmekage…..). Det hænder jeg selv tager billederne og så er det altid ud fra devisen: “Naturligt lys”. Det betyder, at spisebordet (ret tungt) bliver slæbt hen til vinduet og så bliver der ellers rettet an og stillet op.

   Hvor skønt med skituren. Vi var afsted hen over nytår, hvor snemængderne var enorme. Vi var faktisk sneede inde i to dage, men tiden blev brugt meget konstruktivt: http://www.becauseitmatters.dk/mandelkage-med-paere-og-chokolade/. Endnu en tur venter i slutningen af Marts, som forhåbentlig bliver i dejligt forårsvejr…..

   Hav en dejlig weekend.

   Mange hilsner, Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *