Slut med radiotavsheden: Amedei i Magasin

Der har været radio tavshed på bloggen nogle dage. Nå ja, faktisk en hel uge, når ret skal være ret. Beklager.

Arbejdet tog mig en tur til Washington DC og det har været en intens uge. MEN – der er blevet tid til crab cakes, besøg i Capitol Hill, Dean & Deluca og en kold morgenløbetur rundt om Det Hvide Hus, Reflection Pool mm. – endda på valgdagen.

Inden jeg tog afsted, var jeg en tur i Magasin og det var der en rigtig god grund til. Magasin forhandler et righoldigt udvalg af virkelig god chokolade, men når man nu har tabt sit hjerte til verdens bedste chokolade, Amedei, så var det en stor glæde for et chokoladehjerte, at dette brillante italienske produkt nu kan erhverves i det store hus på Kgs Nytorv.

Ulrik fortæller om den gode chokolade fra Amedei

En fredag eftermiddag, hvor efteråret bed lidt ekstra og mørket stadig kom lidt for tidligt – efter det nylige skift til vintertid – var det en kærkommen pause og forkælelsesstund at smutte forbi.

Amedeis smukke logo – hvem siger, at indpakningen IKKE betyder noget?!

Chokomania, som har det danske agentur på Amedei, drives af det meget sympatiske ægtepar Pernille og Ulrik. Denne fredag var det Ulrik, der havde fået lov til at tage turen fra Fyn til Hovedstaden for at servere søde smagsprøver, mens Pernille varetog samme opgave hos nogle af de mere lokale salgssteder på Fyn.

Som du sikkert har lagt mærke til, kære stam-læser, så er jeg temmelig tosset med at bruge de gode knapper fra Amedei. I Magasin bliver fokus i midlertid lagt på pladechokoladerne og her er det måske ikke så meget chokoladen til chokoladekagen eller muffins, man skal gå efter, men det lille, ekstra stykke virkelig, lækre chokolade, man kan spise efter en god middag eller ethvert andet tidspunkt, hvor man har fortjent forkælelse.

Original Beans  – økologisk chokolade, som Chokomania også forhandler

Netop denne fredag havde Magasin dog valgt at give en rigtig god pris på chokoladen og med hele 20% på de gode plader, så kan man godt forsvare en investering i brownie- eller moussechokolade.

Så næste gang, du skal i Magasin på Kgs Nytorv. Så husk at kigge efter Amedei. Du finder den inde i supermarkedet blandt alle de andre chokolader.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *