Vinderen af Kähler “påskeægget” er ….

Kahler collage

Lea Vinzentsen!!

Lea skriver:

Nu må jeg sige at jeg er tosset med dine smukke billeder og lækre opskrifter, og har fulgt med i noget tid nu – dog ‘anonymt’, men endelig via Bloglovin! 🙂 Lavede blandt andet din salat med æble, pistacie og glaskålrabi til familien for noget tid siden, og det var et hit! <3 Det er svært at vælge, men jeg er ret så forelsket i Ursula stellet. Udover det så har jeg også altid haft en kærlighed for Royal Copenhagens musselmalet… simpelthen fordi jeg har arvet en del af det fra min afdøde mormor. Det betyder enormt meget for mig at have noget, som har været hendes, og hvor gang jeg nyder en kop kaffe i kopperne, sender jeg hende en tanke <3 Og så synes jeg bare at det er pokkers sødt, og detaljeret. Rigtig god påske. 🙂 Lea.

Send din adresse til mig, Lea. Så giver jeg den videre til Kähler.

Det har simpelthen været så herligt inspirerende en konkurrence. Jeg har opdaget stel, som jeg ikke anede eksisterede og jeg er blevet mindet om stel, som jeg havde glemt.

Tusind tusind tak for alle jeres søde svar og kommentarer. Det har været en ren fornøjelse at læse alle jeres svar.

Rigtig god Påske!

Kh, Mette

One thought on “Vinderen af Kähler “påskeægget” er ….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *