Der er intet nyt over salater med vandmelon, men stylingen kan jo godt få lov at være lidt anderledes.
Skær en skive af en kernefri/kernefattig vandmelon. Skær skrællen af. Dryp med lidt hyldeblomsteddike og olivenolie. Drys med flagesalt og friskkværnet peber.
Herpå lægges selve salaten bestående af (mere) vandmelon, små gode tomater skåret i mindre stykker, feta (jeg foretrækker den variant fra Knuthenlund, der hedder hvid ost i saltlage) og selvfølgelig masser af mynte.
Jeg vender selve salaten sammen med hyldeblomsteddike, olivenolie, flagesalt og peber, før jeg lægger den ovenpå vandmelonskiven og stikker flere friske mynteblade og -blomster ind imellem.
Vupti – så er der opgraderet vandmelonsalat med tomat, feta og mynte.
Kh, Mette
Foto: www.martinkaufmann.dk
Køkkengrej og udstyr
Blå tallerkner fra Pillivuyt
Hej Mette. Det er godt nok en gevaldig opgradering af vandmelonsalat! Hvor er det flot arrangeret – kun til at blive inspireret af
Venlig hilsen
Jette
Hej Jette,
Skønt at høre!!!
Rigtig god fornøjelse.
Mange hilsner,
Mette
Smukt! Flere ord er vist overflødige
KH Camilla
TAK, sødeste Camilla <3
HEJ METTE PERFECT GREEK SALAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tusind tak, Panos
Hold nu op en fed måde at anrette vandmelonsalat på!
-Thumps up