Pærecrumble – revisited! Nu med blommer…

Kan du huske den pærecrumble, som jeg bagte for nogle uger siden?

I sidste uge så jeg igen de sødeste veninder i Køkkenskolen og da jeg selv var så begejstret for den kage, havde jeg valgt, at pigerne også skulle stifte bekendtskab med den.

Jeg havde en del frugt hjemme, så de fik selv valget, om kagen skulle laves med :

 • friske figner
 • æbler
 • pærer
 • eller
 • blommer

Valget faldt på de sveskeblommer, som jeg havde haft med hjem fra Fejø og selvom de var lidt syrlige i det, så blev det en virkelig god kage, når den søde dej og det sprøde knas fra crumblen kom til igen.

Du skal lige have et billede af den kage, som vi fik kreeret:

Crumble – nu med blommer

Opskriften finder du her. Fotografen er helt tosset med kagen, så hvis du – som han – er vild med frugttærter, så er det altså denne variant, du skal kaste dig over.Mange hilsner, Mette

Fotograf Martin Kaufmann.

 

2 thoughts on “Pærecrumble – revisited! Nu med blommer…”

 1. jeg er VILD med crumple cakes og frugtkager. Selvom kage skal være kage med smør og sukker, så vil jeg virkelig gerne kunne lave een opskrift, der bare har lidt mindre af det frække for bedre at kunne snige det ind i HVERDAGEN med bedre samvittighed 😉

  1. Uha, Marian.
   Beder du om opskrifter på “sunde kager”? Jeg tror ikke, det bliver på min blog, du kommer til at finde flest af den slags. Jeg synes, det er temmelig selvmodsigende. Selv har jeg ikke spist nogle af mine kager i et par måneder, men nøjedes med at bage til andre.
   Tro mig – det er der faktisk også en stor glæde i 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *