Ny Supperclub i København

Egentlig er det imod mine principper at skrive om noget, før jeg selv har prøvet det, men lad der ikke være en regel, uden der også er en undtagelse og nu kan du selv vurdere, hvad du har lyst til.

I aften er jeg inviteret til en spændende chokolade middag på nyåbnede Hotel Chocolat. Middagen er en test af de to efterfølgende supperclubs, som finder sted i morgen og på lørdag.

Indgangen til Hotel Chocolat

Pop-up restauranter er det nye sort og selvom København allerede har adskillige fantastiske af slagsen, så er de innovative, gastronomiske tiltag altid velkomne.

Engelske Hotel Chocolat, restauratør og luksus-chokolatier med egen kakaoplantage, har allerede under stor opmærksomhed lanceret deres første butik i København, nu fortsætter succesen. Hotel Chocolat har teamet op med stjerne-kokken Jon Bentham (hædret med en Michelin-stjerne under Gary Rhodes) i forbindelse med deres, allerede i London, meget populære Supper Clubs. Jon Bentham har sammensat en udsøgt menu, der er banebrydende og udforsker både den salte og søde karakter i kakaoen. Han bruger kakaoen som et krydderi, en fusion – men altid med et delikat touch. Jon Bentham viser det ypperste indenfor kakao-cuisine – hentet fra Hotel Chocolats Boucan Hotel & Restaurant, beliggende i firmaets egen kakaoplantage i Saint Lucian.

Et eksempel på en af Hotel Chocolats retter

Menuen i Copenhagen Supper Club vil byde på kakao-pesto og kakao-balsamico dip, Confit de Canard med hvid chokolademos, sure og søde kakaonips og orange sauce. Til dessert Single Origin Chocolate Millefeuille, små hjemmelavet chokoladestykker, frisklavede flødetrøfler og meget mere. Dertil fire vine, perfekt afstemt af en vinekspert fra Berry Bros & Rudd – Londons ældste og mest ansete vinhandlere.

Er du også nysgerrig efter at se, hvad kakao og chokolade kan gøre i det salte køkken, kan du bestille billetter her:
Reserver online på: tastingevents@hotelchocolat.co.uk eller ring på: +45 3336 1140.
Supper Club middagene afholdes den 23. & 24. november i Hotel Chocolat, Østergade 13 i København. Prisen er 750 kr. pr. person hvilket inkluderer en fire-retters menu, hvortil der serveres fire afstemte vine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *