Kæmpestore double chocolate chip cookies – På en regnvejsdag….

…kan man altså godt få lyst til sådan en stor blød-indeni, sprød-udenpå cookie med hele to slags chokolade.

Måske endda med et glas iskold mælk.

Eller en kop dejlig varm te (her i kulden).

Double chocolate chip cookies

Jeg har endnu en gang brugt de fantastiske Amedei chokoladeknapper, som passer helt perfekt i størrelsen og ikke behøver blive hakket yderligere.

Opskriften er i det hele taget supernem og kræver ikke mange anstrengelser og ej heller megen efterfølgende opvask.

Portionen giver ca 16 STORE kager.

Pisk smør og de tre slags sukker grundigt, indtil det er luftigt og cremet. Tilsæt æggene og pisk godt igennem.

Tilsæt hvedemel, salt, bagepulver og pisk igen.

Til sidst vendes chokoladeknapperne i.

Brug nu en isske, hvor håndtaget kan klemmes sammen a la en saks, så kuglen løsnes, og sæt store kugler af på en bageplade med rigtig god afstand imellem. Kagerne ender med at blive 10 – 12 cm i diamter.

Hvis du ikke har en sådan isske, så triller du blot kugler i hænderne på størrelse med golfbolde.

Bages ved 180 grader i 10-12 minutter til de er let gyldne i kanterne.

Så kan det næsten blive en god regnvejsdag.

Mange hilsner, Mette

Fotograf Martin Kaufmann

 

 

2 thoughts on “Kæmpestore double chocolate chip cookies – På en regnvejsdag….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *