Hvem skal tilbringe weekenden på Food Festival 2013?

Jeg har trukket en vinder af konkurrencen!

Tag på efterårstur til Århus
Tag på efterårstur til Århus

Kære Camilla (Lykke),

“Sikke en skøn konkurrence! Uden tvivl noget jeg vil forsøge at vinde.
Jeg ved ikke om jeg skal tage en min dejlige mor eller skønne søster med. Vi elsker alle tre mad og kunne godt bruge lidt inspiration til den kommende barnedåb, hvor min elskede lille niece skal døbes!

Jeg er specielt blevet meget mere interesseret i mad efter et vægttab på 27,5 kg, hvor det har fået en meget sætte betydning for mig hvad jeg putter i munden. Denne food festival kan være en dejlig øjen åbner for nye råvarer og for nye opskrifter.

Jeg fedter også lidt for læreren, da jeg allerede følger dig på både facebook, IG og blog lovin’.”

Du skal nu træffe valget, om det skal være din Mor eller Søster, der skal med til Food Festival 2013. Afsted skal I!

Jeg håber, I får en dejlig weekend med masser af inspiration til barnedåb og sund mad.

Rigtig god tur til jer!

Kærlig hilsen, Mette

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *