VIND billetter til Food Festival 2013, Århus i denne weekend – men SKYND DIG!!!!

Måske husker du, at jeg sidste år skrev en artikel om de lækre Unika oste til bladet, der udkom i forbindelse med Food Festival i Århus?!

Jeg lavede også et par opskrifter på chili jam, som kan spises TIL ostene og speltotto, som kan laves MED ostene, der kom med i bladet.

Speltotto fra Food Festival 2012
Speltotto fra Food Festival 2012


I år skal jeg ikke til Food Festival, men det kan være, du har lyst?

I samarbejde med Food Festival har jeg fået lov at uddele hele 2 billetter, der gælder til alle tre dage.

Hvad skal du gøre for at vinde de to billetter?

Jeg synes madoplevelser er allersjovest, når de bliver delt. Derfor vil jeg gerne udlodde billetterne til een person, som kan invitere en gæst med.

Skriv en mail i kommentarfeltet herunder og fortæl mig, hvem du vil invitere med på Food Festival 2013 i Århus og hvorfor. Jeg annoncerer en vinder fredag morgen kl 7 (gaaaaab!!)

Du kan “fedte for læreren” ved at like bloggens facebook-side også: http://www.facebook.com/becauseitmatters.dk

Held og lykke!

Kh, Mette

Foto: www.martinkaufmann.dk

23 thoughts on “VIND billetter til Food Festival 2013, Århus i denne weekend – men SKYND DIG!!!!”

 1. Uhh Mette, sikke en lækker konkurrence.

  Til alt held deler min kæreste samme passion for mad og søde sager, som jeg selv. Det har dog resulteret i, at vi har et væsentligt højere madbudget sammenlignet med andre. Gode madoplevelser står også højt på rejselisten.
  Vi har sammen besluttet at besøge food festivallen (vi synes det er fedt med den slags tiltag i Aarhus), men har endnu ikke købt billetterne.
  Jeg glæder mig personligt til det nye tiltag “Søde Sager” 😉

  Kh,
  Tanja

 2. Jeg ville helt sikkert tage min veninde med. Vi var begge til Food Festival sidste år, og vi havde en fantastisk dag. Vi er begge vilde med god mad, med lækre desserter, gode råvarer og at bruge mange timer i køkkenet. Så alt i alt for at nørde igennem og holde læsefri i smukke omgivelser 🙂

 3. Jeg ville klart tage min kæreste med. Vi er begge meget interesserede i mad og prøve nye ting og eksperimentere. Vi tager derfor altid til de madmesser som findes omkring Århus.
  Vi deltog også i Food Festivallen sidste år, og var bestemt ikke skuffede.

 4. Kære Mette,

  Jeg skal vinde fordi min mand skal “ud”….

  Jeg fik 2 diskosprolapser for en måned siden og har været “uarbejdsdygtig” siden. Må ikke køre bil, cykle eller lave noget hårdt. Jeg arbejder på nedsat tid, har hele tiden ondt, så udover at jeg nogen gange er urimelig og “skide-sur”, så er det min mand der står for det hele.

  Vi bor på Frederiksberg, men på lørdag tager vi færgen til Aarhus, da vi skal på en uges ferie i Skagen (menuen kommer til at stå på fisk, fisk og atter fisk).

  Det ville være en kæmpe-overraskelse hvis jeg kunne fortælle at jeg har billetter til Food Festivalen, og han trænger til (gode) overraskelser.

  Ville gerne “fedte for læreren”, men jeg har jo “liket” din facebook side længe, og nyder både dine opdateringer og de flotte fotos.

  Mange hilsner
  Anette

 5. Kære Mette.

  Jeg vil vildt gerne vinde billetterne til Food Festival. Jeg vil gerne overraske min søde veninde. Vi har aldrig været af sted, men ofte talt om det. Det er bare aldrig blevet til noget. Det vil være fantastisk at gå på opdagelse mellem alle de inspirerende stande, og dele det med en sød veninde, som deler min passion for gode råvarer og ikke mindst søde sager.
  Mange hilsner
  Jane

 6. Hej Maria

  Jeg vil helst sikkert tage min bror med, det er lang tid siden jeg har set ham.. Og mad er noget vi altid kan samles om 🙂 Specielt nogle friske grøntsager eller noget godt kød, og det skulle der jo blive rig mulighed for at opleve der oppe!

  Hilsen
  Jakob

 7. Jeg ELSKER at lave mad – elsker at prøve nye opskrifter og særligt nye råvarer ! Og ville derfor invitere min kæreste med – og håbe han bliver lidt inspireret. Kunne være skønt at lave mad sammen engang imellem, men indtil videre er hans madinteresse kun til at spise det… Men mon ikke en madfestival kunne inspirere ham til at komme med lidt input også ?

  Tak for en skøn blog med lige så skønne billeder 🙂

 8. Jeg er Københavner, der helt tilfældigt har inviteret min kæreste på kærlighedstur til Århus i weekenden, med god mad på Frederikshøj lørdag aften. Da jeg ikke kender nogen i Århus, bliver det naturligvis kæresten der kommer med, det er trods alt også min kærlighed til ham, der bringer mig til Århus, og ikke min kærlighed til mad.

  Jeg har også længe liket dig på fb

 9. Sikke en skøn konkurrence! Uden tvivl noget jeg vil forsøge at vinde.
  Jeg ved ikke om jeg skal tage en min dejlige mor eller skønne søster med. Vi elsker alle tre mad og kunne godt bruge lidt inspiration til den kommende barnedåb, hvor min elskede lille niece skal døbes!

  Jeg er specielt blevet meget mere interesseret i mad efter et vægttab på 27,5 kg, hvor det har fået en meget sætte betydning for mig hvad jeg putter i munden. Denne food festival kan være en dejlig øjen åbner for nye råvarer og for nye opskrifter.

  Jeg fedter også lidt for læreren, da jeg allerede følger dig på både facebook, IG og blog lovin’.

 10. Jeg vil invitere min mutti, fordi hun er så sød og dejlig! desuden elsker hun lækker mad!

 11. Jeg vil tage min gode studie-ven jens med. Han interesserer sig ikke for mad, og han sidder inde og læser tegneserier hele dagen. En fribillet til foodfestival vil være en gylden mulighed for at åbne hans øjne for min store interesse, mad.

  Mvh. Jeppe.

 12. Jeg har allerede planer om at skulle forbi festivallen ligegyldigt om jeg vinder eller ej, men skulle jeg være så heldig, så skal jeg selvfølgelig have min søde kæreste i hånden. Vi elsker begge to at lave god mad og bruge timer i køkkenet. Jeg afprøver altid nye opskrifter fundet på forskellige blogs, mens Peter altid eksperimenterer og modsat mig aldrig(!) kunne finde på at følge en opskrift – hvilket ofte, men slet ikke altid, ender godt 🙂

  Jeg krydser fingre, og følger allerede på facebook 🙂

 13. JA VI HAR LYST!!!
  Min mand og jeg, har allerede talt om, at tage til Århus i weekend, så et par billetter ville da være helt perfekt.
  Vi elsker begge god mad og gode råvare. Vi har faktisk lige planlagt en gourmet-tur til Bruxelles i oktober!!! Det bliver SÅ godt.

  God aften…

 14. Jeg vil vildt gerne tage min ældste søn på 19 år med til Food Festival, da han er fantastisk madglad og meget bevidst om, hvad der smager godt og hvorfor. Det ville være fantastisk at dele den oplevelse med ham. Så kan de to yngre brødre vente til næste år. Det er jo ingen hemmelighed, at unge mænd er endog meget glade for kød og gerne i store mængder – og derfor vil DM i hotdog, Stenalt ged, Kødkollektivet og Rævhede være noget, der trækker ret så kraftigt …

 15. Lækker konkurrence 🙂
  Jeg ville invitere min veninde Pernille med, der er ligeså madglad som jeg selv.
  Vi har gennem det sidste års tid kørt en løben konkurrence om, hvem der laver de bedste gourmet hotdogs. Derfor ville det jo være intet mindre end perfekt at komme til DM i hotdogs og få lidt inspiration 🙂

 16. Jeg ville invitere min kæreste, han er den perfekte makker i køkkenet i alt fra pølselavning til tørrede skinker, flødeboller, ost, bryllupskage osv. Desuden er han en stor grund til at jeg konstant rykker mine madgrænser som ellers kommer fra en noget kræsen barndom. Han er altid god til at give nye ideer og inputs i køkkenet 🙂

 17. mmmmmmmmmmm jeg vil invitere min veninde som også er et madøre som jeg er. jeg er kok og arbejder alene altid så det ville også være meget inspirerende at komme ud og se hvad der rører sig. hvis vi vinder kunne jeg godt tænke mig at deltage i river cottage folkenes brug alt fra en gris, er sikker på min veninde har det ligesådan 🙂

  mvh Marianne

 18. Årh hold nu på hvor er det ellers en lækker konkurrence og jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg allerede har deltaget hos den søde Klidmoster.

  Som jeg også skrev der, så vil jeg super gerne kunne overraske min kæreste, som er stor øl entusiast og er helt pjattet med special øl. Derfor vil jeg rigtig gerne kunne tage ham med ned til “De Nordiske Dråber” – eneste ulempe er nok at han ikke er til at få med derfra igen. Men så er det jo kun fantastisk at det også er rent slareffenland for os andre med alle de spændende temaer og ting der sker. 🙂

 19. Jeg vil tage verdens sødeste kæreste med. Ingen af os har været på Food Festival før, så det vil være en fin “ny” oplevelse at få sammen. Han elsker mad ligesom mig, men har alligevel en hel anden tilgang, hvilket er inspirerende. Vi krydser fingre!

 20. Jeg vil invitere min søde roomie med, som tak for et dejligt år, hvor vi sammen har udforsket smagssanserne og som tak for at hun har gå på mod til mine skøre kulnariske ideer. Jeg skulle egentlig have været frivillig, men af personlige årsager blev det for hektisk. Så derfor glæder jeg mig tila t skulle derned som gæst. Håber på at det bliver en dejlig weekend! 🙂

 21. Hej!
  Uh, jeg vil inviterer min nye roomie med! Vi er lige flyttet sammen, og vi kender slet ikke hinanden – dette kunne være en oplagt mulighed for at lære hinanden at kende. Det virker i hvert fald som om at mad er en fælles interesse.

  Knus fra Pernille.

 22. Jeg ville tage min 6 årige datter med. Hun er vild med mad, madblogs (billederne) og madprogrammer og er allerede nu optaget af smagssammensætninger, struktur og farver og jeg forestiller mig at food festivalen vil booste alle hendes sanser og give hende mulighed for at se og smage på nye produkter. Og mon ikke også vi vil få en masse inspiration med hjem til vores næste køkkendate.

 23. Jeg vil rigtig gerne afsted! Er tilflytter i Aarhus og har aldrig været på Food Festival før, men kun hørt godt om det.
  Jeg er enig i, at madoplevelser skal deles. Derfor vil jeg tage min søde veninde med. Vi er begge flyttet hjemmefra for ikke så længe siden, og vi er begyndt at gå meget op i mad! Sundhed, gode råvarer, skøn smag, masser af grønsager, der er i sæson. Der er gået lidt sport i det. Vi læser madblogs, dameblade, kogebøger, snakker om mad, laver mad sammen, “finder på” mad og bruger naturen – i sidste uge var vi ude at plukke brombær, og vi skal snart afsted igen.
  Mad er fantastisk, og lidt bedre, når oplevelsen deles med en, man holder af.

Comments are closed.