Godt nytår

Det er vanskeligt at starte et nytårsindlæg uden de sædvanlige floskler om, at “året rinder ud…”, “nu er endnu et år gået” eller “når man ser tilbage på 2012…”.

Så det vil jeg prøve at undgå.

20121228-200947.jpg

Alligevel kan jeg ikke lade være at blive lidt sentimental over, at 2012 blev året, hvor jeg endelig fik bloggen i luften. Jeg havde i lang tid gået med tankerne og haft en stor lyst til at gå i gang. Jeg havde endda også startet lidt forsigtigt for MEGET længe siden uden at fortsætte længere end ét indlæg.

Men med Martins kærlige puf, støtte og fantastiske hjælp med de skønne, skønne billeder, så lykkedes det i Februar i år at sende www.becauseitmatters.dk i luften.

Siden er det bare gået slag i slag og jeg har været så priviligeret at opleve så mange spændende ting i forbindelse med bloggen og mødt så ufattelig mange dygtige og utroligt søde mennesker “bare” på grund af den blog.

Jeg er virkelig så taknemlig over alt det, www.becauseitmatters.dk har givet og jeg er simpelthen så glad over, at al den tid, som jeg investerer i arbejdet med bloggen kommer tifold tilbage.

En af de kommentarer, som jeg efterhånden har fået nogle gange, men som første gang gjorde mig noget så glad, var da en læser skrev (og jeg tror, det var Vibstjert) at Martin og jeg var sådan et godt team. Det havde jeg aldrig tænkt på på dén møde før, men det er jo fuldstændig rigtigt og helt enestående, at manden, jeg elsker, også er helt fantastisk at arbejde sammen med og vi får både nogle gode resultater ud af det og ikke mindst nogle enestående oplevelser. WOW – det er altså et privilegium.

Om 1 måneds tid runder bloggen ét år. Men hvis jeg skal gøre lidt status nu, så er det at se tilbage på, hvordan de 230 indlæg har udviklet sig fra det første, jeg publicerede d 1. februar 2012 til i dag. Jeg har stadig ikke en jordisk chance for at gætte, hvilke indlæg der bliver læst oftest eller er mest populære. Nogle gange, tror jeg, jeg har knækket koden og så viser det sig, at det er skudt fuldstændigt ved siden af. Hvem pokker skulle have troet, at en hindbærlagkage ville være SÅ populær.

Hvis jeg kigger på statistikken, så ser jeg, at de søgeord, som oftest leder til min blog er “vietnamesiske forårsruller” og rabarberkage, så begge dele kan du godt forvente at komme til at se meget mere til i det nye år.

Jeg har også erkendt, at det er fantastisk at have denne virtuelle kogebog med opskriftsarkiv, så jeg selv kan gå tilbage og genfinde en opskrift. Tidligere lavede jeg alt på Gefühl, men havde vanskeligt ved at genskabe det, hvis jeg ville. Nu er dét ikke noget problem længere.

Jeg glæder mig til at tage bloggen til nye højder i 2013, jeg ser frem til at læse jeres kommentarer og besvare jeres mails, som er en stor del af det, der gør arbejdet med bloggen værd. Det gør mig glad helt ind i hjertet at modtage jeres feedback og det sætter smil på en dag.

Gud bevare Danmark.

De glædeligste nytårshilsner,
Mette

Fotograf Martin Kaufmann

8 thoughts on “Godt nytår”

 1. Tænk, er det virkelig kun et år du har blogget nu … Dejligt at høre at du er blevet så glad for det, og det er altså også en skøn blog du har 🙂

  Rigtig godt nytår til dig og Martin – enig i at I er et godt team her på bloggen, det må være sjovt at have det projekt sammen

  1. Kære Ann-Christine,

   JA, det er utroligt/uhyggeligt, som tiden flyver afsted. Jeg er rigtig glad for at høre, du kan lide at læse med og jeg skal nok strenge mig an i det nye år for at møde det høje niveau, som du og mange af de andre vel-etablerede bloggere lægger for dagen.

   KH, Mette

 2. Efter et år som trofast læser på bloggen, glæder jeg mig allerede til at følge med til endnu et år! Ja, det er virkelig en blog som hænger sammen – flot æstetisk, spændende indlæg (som også er rigtig godt skrevet) og ikke mindst flotte billeder!

  Rigtig godt nytår til jer begge! Håber, at I har en skøn tur på ski!

  1. Kære Tanja Maria,

   Tusind tak for de søde ord. Det er bare så dejligt at høre.

   Jeg nyder at følge din fotostrøm på IG og glæder mig til at se, hvad 2013 bringer.

   Nyd ferien!

   Kh, Mette

  1. Hej Søren,
   Godt nytår til dig.
   Jeg håber, du er kommet rigtig godt ind i det.
   Tak for dine kommentarer på bloggen. Jeg glæder mig til at læse med på Gastromad.dk i det nye år.
   Mange hilsner, Mette

 3. Kære Mette,

  Kæmpe stort til lykke til dig og Martin for de første 11 måneder. Det er bare så flot og godt. Håber du fortsætter i samme gastronomiske højder i 2013. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge Jer:-)
  KH
  Helle

  1. Kære Helle,
   Rigtig godt nytår til jer begge.
   Dejligt at høre, du kan lide, hvad vi laver. Vi fortsætter ufortrødent i det nye år og håber at kunne være til inspiration og underholdning.

   Kh, Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *