Glædelig jul – lad julefreden sænke sig

Kære søde læsere,

Bloggen har været stille i længere tid, end det er normalt, men det afspejler blot den travlhed, som vi vist alle har været underlagt i den seneste uges tid.

Glædelig jul med den skøre julefamilie fra Patience Brewster

En blandet følelse at forlade kontoret fredag for at gå på to ugers juleferie med en viden om, at når jeg kommer tilbage, så er et nyt år i gang med nye udfordringer, mål, oplevelser og ikke mindst opgaver.

Men skønt at lande i familiens skød og lade julefreden sænke sig.

Vidunderligt at dagene op til Juleaften var en weekend, med tid til de sidste gøremål og ikke mindst nogle dejlige timer med venner, familie og kære.

Det blev til en tur på altid dejlige Retour Steak med skøn betjening. “Fanny og Alexander” i Skuespilhuset, hvor det var en befrielse at komme ind i varmen efter en meget kold gåtur og sidst men ikke mindst lys gløgg og æbleskiver Lillejuleaftensdag med en masse søde mennesker. Mums, hvor er de æbleskiver altså gode. Det er en skøn tilføjelse at spække de gode skiver med masser af krydderier og appelsinskal. Denne gang blev de desuden fyldt med nøddecreme fra Le Pain Quotidien og Tante Ingers dejlige hjemmelavede sylt blev guffet til.

Juleaften kom to fantastiske canetter fra Mieral i ovnen. De blev bare så gode, rigelige og helt igennem som en juleand bare skal være.

Sådan er juledag i dag også. Lige som den skal være. Uden for mange gøremål og med tid til at lege med gaver, spise rester og være sammen.

Jeg håber, du får og har lige præcis dén jul, du har lyst til og nyder de dejlige fridage med dem, du holder af.

Rigtig glædelig jul ønsker Mette og Martin

2 thoughts on “Glædelig jul – lad julefreden sænke sig”

  1. Kære Marie,
   Det har været så dejlig en jul og nu venter straks en skøn nytårsferie lige om hjørnet.
   Vi må se, hvor mange skriblerier, det når at blive til på denne tid af årsskiftet, men jeg skal nok gøre, hvad jeg kan 🙂
   Rigtig glædelig jul til dig og dine! Og god bedring!
   Kh, Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *