Vinderen af “Meget mere Alle tiders Karoline”

Sikken en masse hyggelige svar, som er kommet ind til konkurrencen om den nye kogebog fra Karolines Køkken: “Meget mere Alle tiders Karoline”, som jeg tilmed har været så heldig at få lov at bidrage til.

Min egen anretning af salaten, før den kom i Kille Ennas hænder
Min egen anretning af salaten, før den kom i Kille Ennas hænder


Jeg har trukket en vinder og den heldige er:

Winnie:

Jeg ELSKER gulerodstærten fra Karolines Køkken (http://www.arla.dk/opskrifter/Gulerodstarte/) Min mor lavede den flere gange til hele familien gennem min barndom, og elskede bare når hun begyndte at finde de hus-omdelte kogebøger fra karolines køkken frem – en rigtig 80’er-90’er klassiker i mit barndomshjem.

Send mig din adresse og jeg kvitterer med en bog.

Gulerodstærten har jeg sjovt nok også et godt minde med. Da en af mine gode veninder flyttede hjemmefra og jeg besøgte hende for allerførste gang, serverede hun gulerodstærte i sin nye lejlighed.

Vandt du ikke bogen her, så skynd dig over til Marian og deltag i hendes konkurrence: http://www.braendstof.com/2013/11/give-away-vind-den-nye-kogebog-meget.html

Hav en dejlig fredag.

Kh, Mette

Foto: www.martinkaufmann.dk

5 thoughts on “Vinderen af “Meget mere Alle tiders Karoline””

  1. Det er så sjovt med Karolines opskrifter, jeg har også et minde med gulerodstærten. Da vi overtog vores sommerhus for næsten præcis 8 år siden, havde jeg bagt tærten og tog med til vores allerførste arbejdsweekend i huset, vi spiste næsten hele kagen allerede den første aften, men der var et lille stykke tilbage. Da vi alle forlod huset om søndagen i 2 biler, vendte den ene bil om ca. 300 m. fra huset, der var de kommet i tanke om, at der lå et lille stykke tilbage, som jo bestemt ikke skulle nydes af evt. mus, den skulle de da hygge med i bilen på vej hjem 🙂 dejlig weekend Pernille

    1. Det gør ikke mindet ringere 🙂

      Og det er altså en ret sød historie. Er det stadig den opskrift, du bager gulerodskage efter?

  2. Det tror jeg ! Har ikke bagt gulerodskage længe, men det kan da godt være der snart skal rettes op på det. Dejlig weekend til jet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *