OPDATERING: DEADLINE FORLÆNGET TIL SØNDAG EFTERMIDDAG!
Jeg har den seneste tid skrevet mange indlæg om fisk og Skagenfood.
Nu har jeg fået lov at begave en læser med fisk, frugt og grønt i fire uger og det kan blive DIG.
Alt du skal gøre er at fortælle i kommentarfeltet herunder, hvilken fiskeopskrift du gerne vil se her på Becauseitmatters.dk.
Præmien er:
- luksus+øko laks (2 x 600 gr)
- blandet, økologisk frugt+grønt
- opskriftskit + ekstra råvarer til luksusfisken – selvfølgelig også økologisk
Alt bliver leveret direkte til din dør i 4 uger.
Du har deadline søndag d. 11. maj kl 15. Jeg offentliggør vinderen senere samme dag.
Hav en dejlig dag.
KH, Mette
Foto: www.martinkaufmann.dk
Dette indlæg er sponseret af Skagenfood.
Skøn konkurrence! 🙂
Jeg vil gerne se en ny og moderne udgave af kogt torsk med det hele, da min mor og mormor begge er vilde med dette og har intentioner om at lave det til resten af familien, desværre er det meget få der bryder sig om det, så måske en fornyet udgave kunne smage os alle. 🙂
En sund fiskepie, hvor balancen mellem den sarte og delikate smag af fisken og de øvrige ingredienser spiller sammen.
Jeg kunne rigtig meget tænke mig opskriften på fiskelasagne.
Vi er meget glade for at spise fisk, men kommer nemt til at lave de samme retter igen og igen.
Stjerneskud a la because it matters!
Dejlig konkurrence! Jeg kunne rigtig godt tænke mig inspiration til tilberedning af en hel fisk af en art. Gerne dampet som jeg er vant til fra det asiatiske køkken, bare becauseitmatters-ficeret 🙂
Kh a
Skøn konkurrence!
Jeg vil gerne se en opskrift på bouillabaisse – det er jo sindssygt lækkert, men selvom jeg kaster mig ud i det meste, er det en lidt frygtindgydende ret for mit vedkommende!
Vi var på Vendel at Sturehof i Malmø, hvor vi fik en fantastisk bagt torsk med noget crispy crumbleagtigt ovenpå. Bedste torsk til dato. Ville gerne have en opskrift på en fantastisk bagt torsk med sprød topping og lækkert tilbehør!
God dag
Sara
Jeg kune godt tænke mig en opskrift og fremgangsmåde på laks. Da der er japaner i familien, vil jeg gerne nærmest servere den rå, marineret eller let grillet. Det vil være skønt at kunne dupere min mand ud i en god perfekt fiskeret med lidt asiatisk smag.
Hej Mette,
jeg kunne godt tænke mig en opskrift på en lækker fiskelasagne og børnevenlige fiskeretter 😉
Vil være fantastisk at vinde denne præmie – altid lækre produkter fra skagenfood.
god weekend, vh Inge
Jeg har boet i Italien og savner støvlelandet mere end ord kan sige. Især her om sommeren kommer jeg til at savne de overdådige fiskeretter, som bliver serveret op og ned ad kysten i Syditalien. Så dejlige Mette: En ordentlig gang Grigliata di pesce med danske fisk og dansk garniture. Ja tak 🙂
Jeg ville synes det var fantastisk at se din udgave/fortolkning af stegt ål. Jeg har endelig fundet et sted jeg kan opdrive gode ål til en fornuftig pris, men står lidt på bar bund ift. tilberedning og tilbehør.
Lækker konkurrence!
En funky udgave af Fish and Chips eller en lækker ret med rokkevinge.
God weekend og nyde det god vejr
Vh Charlotte
Jeg synes, at det kunne være spændende at se et eksperiment med salmiak i en eller anden udgave.
Jeg kunne godt tænke mig at lære mere om hvornår hvilke fisk er i “sæson” og meget gerne noget om tilberedning af hele fisk (gerne med udgangspunkt i årstiden).
Mange tak for en inspirererende og smuk blog!
Jeg kunne godt tænke mig at se en opskrift på en god varmrøget laks. Synes det er rigtig svært at ramme den lækre konsistens som dem man køber.
Jeg elsker fiskeruller i flødesovs med rejer og rød peber ovenpå ris! Synes den blir lige en tand for tung nogen gange.
Kunne være fedt med en opskrift der løftede den lidt, så den blev mere let og frisk, uden at den forlader sin oprindelige struktur helt 🙂
Trænger vi ikke til noget smuk fast hvid fisk med beurre blanc, eller din rygeoste sauce – i det hele taget en af den slags saucer, hvor det er tilladt at slikke tallerkenen. Dejlig weekend til jer. Kh Pernille
Lækkert! Jeg har stadig til gode at prøve Skagenfood, så det ville da være skønt at vinde 😀
En opskrift på hel meunierestegt rødspætte med danske asparges ville ikke være dårligt 🙂
God weekend
Uhm, fisk.
Jeg ville gerne se en opskrift på noget spændende med sild, som ikke er stegte sild i eddike eller hvad vi ellers kender fra julebordet…
Har fået nogle af en ven, og ved sgu ikke helt hvad jeg skal stille op med dem 🙂
Hej
Jeg ønsker nogle opskrifter med hornfisk… De er i sæson pt…. Men gode opskrifter ville være guld værd…
Gerne med noget af det forårsgrønt, som der er lige nu..
Kh
Hanne
Hej Mette,
Sikke en fantastisk konkurrence!
Jeg elsker fisk og nyder det især med inspiration fra din blok.
Jeg vil gerne se opskrifter med kammuslinger eller hvid fisk, fx torsk kombineret med lakrids og fennelike.
Jeg kunne godt tænke mig at få lidt inspiration til hvordan man kan bruge sild, da det skulle være så sundt, men man nemt kører træt i de traditionelle tilberedningsmetoder.
Mvh. Daniel
Skøøøøn konkurrence! Jeg har lige købt 3 kg nye tyske asparges i Flensborg så gerne noget med fisk og asparges – helleflynder eller min 8-åriges yndlings laks (der sammen med sushi er på top 2 over hendes livretter) . Det ville derfor være et meget stort hit hjemme hos os med dem lækre præmie
Hej
I min hemmelige boks kan du finde.
Havtaskekæber
hvide asparges
ingefær
smør
hjertesalat
skalotteløg
citron
olivenolie
balsamico
akaciehonning
koriander
purløg
salt
sukker
Håber det kan give en flot fiskemiddag.
MVH Anna
Kære Mette
Jeg vil gerne se en fiskeret, som på én og samme tid er både børne- og voksenvenlig. Det vil sige, at den ikke må være en blanding af for mange forskellige råvarer og/eller teksturer, da (de fleste) børn foretrækker de forskellige dele hver for sig, så de selv kan mikse efter smag og humør. Samtidig må den ikke smage for ”fisket”, men alligevel være fuld af velsmag. Slutteligt skal retten præsentere sig flot og naturligvis kun være lavet af gode, friske råvarer (naturligvis fordi du komponerer retten). Det er da en nem opgave, ikke? 😉 Jeg håber, du vil tage udfordringen op!
Vh, Marlene
Noget sjovt med smørfisk. Den kan jeg så godt lide. 🙂
Jeg kunne godt tænke mig en opskrift på noget let hverdagsmad, der kan få min bror til at skifte mening omkring fisk! Han er kræsen, og synes at det “smager for meget af fisk”. Mærkelige barn.
Friske forårsruller med fisk.. 🙂
Markel
Gerne “Sol over Gudhjem” version moderné 🙂
Årh, det ville være lækkert – så er der nogen som har tænkt på aftensmaden for mig, der er jo nok at se til med to unger!!
Jeg kunne have behov for børnevenlige-retter. Min datter er god til at spise det meste, men da hun stadig ikke har fået hele gebisset, så er der visse begrænsninger – såsom kål og andet der skal tykkes for meget.
Netop med fiskeretter kører vi meget i det sammen så meget gerne nemme hverdags-fiskeretter af årstidens fisk. Så er der muslinger – gerne en anden måde at servere det på som hovedret end suppe eller moulle frites.
Åh, hvor en skøn præmie! Jeg elsker hornfisk og kunne godt tænke mig en lækker opskrift med dem!
Jeg er ret pjattet med en hel side laks med lækker dressing og grønt, men jeg synes det kan have en tendens til at blive lidt tørt, så en god opskrift på det 🙂
Nu når det er sæson for stenbiderrogn synes jeg du skal skal lave en indlæg med, stenbiderrogn, blinis, creme duble og småt hakket rødløg.
Synes det er en fed konkurrence!
Jeg går og tøver med at røge laks selv, og kunne godt tænke mig en instruktion og også hvordan man kan servere det som hovedret.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig en opskrift på et “børnevenligt” fiskefad, der kan laves i en fart, med grøntsager og med masser af smag, måske noget med karry eller ingefær…
Vi kan rigtig godt lide fisk, men vores børn er ikke så glade for det, så al inspiration er velkommen 🙂
Nye ideer til brug af blåmuslinger.
Jeg kunne godt tænke mig at se en opskrift på stegte sild i en forårsudgave anno 2014 🙂
Hej!
Hvad med noget lidt mere eksotisk, som ceviche? Nu hvor sommeren nærmer sig, samt have/grill fest- sæsonen, kunne jeg godt tænke mig at lære at kokkerere noget helt anderledes, eksotisk og farverigt. Jeg har spist det i mellemamerika med torsk eller rejer, begge smager himmelsk!
Mvh. Priscilla
Jeg kunne godt tænke mig at se en opskrift hvor to fisketyper kombineres og supplerer hinanden i retten! Lidt en udfordring, men jeg tænker du kan komme med et lækkert bud 🙂
Hej Mette,
Jeg syntes du skal overveje en opskrift på en lakse tartar med dels rå-marineret laks og hjemmerøget laks.
Det kunne være en måde at lære dine læsere om tricket med at røge i et da fad med stearin fyrfadslys og træ under staniol under emhætten.
Lars
En s.u. venlig fiskeret som kan tilberedes i ovnen
Jeg vil mægtig gerne se en hurtig thai fiskeret med MASSER af smag… Eller en sandwich hvor fisken er med…
Det kunne være noget så skønt med en opskrift på en god fast hvid fisk med friskbælgede ærter og smør. As simpel as that… men helt perfekt tilberedt:)
Noget jeg virkelig godt kunne tænke mig er hvilke fisk der er gode at panere og så tips til en rigtig god fiskefilet – dem man Køber færdige er virkelig sørgelige…. Men hvor kan det Smage Skønt!!!
Uha en lækker præmie!
– En præmie der kunne “tvinge” mig til at sætte fisk på menuen, igen, igen.
Mon ikke dine mange rejser i Fjernøsten kunne omsættes til en asiatisk inspireret fiskeret? Det kunne jeg godt tænke mig at blive bedre til – spicy fisk med sprødt tilbehør!
Nyd den svenske ødemark,
Kh Nada
En suppe med fisk synes jeg kunne være spændende! 🙂