Give away – Vind Camilla Plums nye kogebog: “Helt i kage”

I går skrev jeg om besøget hos Camilla Plum, hvor vi deltog i lanceringen af den seneste kogebog: “Helt i kage.” Vi blev forkælede med det vildeste kagebord og fik en rigtig fin guidet tur rundt i haven og drivhusene. Et skønt besøg og en dejlig måde at slutte en arbejdsuge af på.

I dag er det din tur til at få noget ud af besøget.

Camilla Plums seneste kogebog: “Helt i kage”

Jeg fik nemlig en ekstra kogebog med hjem og den synes jeg, du skal have chancen for at vinde.

Fortæl mig – i en kommentar herunder eller på Facebook – hvilken kage, du allerbedst kan lide og hvorfor.

Så vil jeg sammen med lykkens gudinde trække lod blandt deltagerne og finde en vinder.

Send dit svar inden på onsdag kl 18. Vinderen vil blive offentliggjort torsdag.

Det er en rigtig dejlig og inspirerende bagebog, som er baseret på få grundopskrifter, du kan variere efter årstiden.

Held og lykke.

Dejlig søndag til dig,

Mette

Fotograf Martin Kaufmann

 

 

 

27 thoughts on “Give away – Vind Camilla Plums nye kogebog: “Helt i kage””

 1. Den bog kunne jeg godt bruge, elsker at bage kage!
  Min yndlingskage er helt klart “Manhatten cheesecake”, da den kan laves i utallige versioner og smagsnuancer. Den kan laves dagen før, og derfor perfekt som dessert når man har inviteret gæster.

 2. Sikke en dejlig give away 😉
  Ynglingskage..det er godt nok svært når man kan lide næsten alt sødt 🙂
  Så kommer jeg ned på 2..hindbærsnitte, uhmmm så enkelt, men smager fantastisk..
  Drømmekage, er også fantastisk og rigtig go’. De 2 kager går man aldrig galt i byen med, det behøver ikke være så pokkers fancy ;)))

 3. Yndlingskage… Hm, det er virkelig svært at vælge! Jeg er vild med mormors kiksekage, farmors julestang, fars kanelsnegle og de fleste af min mors eksperimenter. Når jeg selv skal bage bliver det dog tit hindbær- eller solbærsnitter 🙂

 4. I har søreme haft en dejlig tur ude på gården 🙂

  Men yndlingskage… det er søreme et godt spørgsmål… jeg tror, jeg hælder til en chokoladekage med chokoflødeostecreme oven på – it’s worth dying for!

 5. ja, om man kan kalde det en kage, ved jeg ikke – det er vel nærmere en desset. Lige som resten af min famile er jeg ret vild med sveske-trifli! Jeg elsker simpelthen smaget af flødeskum, svesker og makroner – ja, ikke nok med at de knasende sprøde hjemmelavede makroner får lov at trække i lidt sherry, så får sveskerne også en sjat, når de simrer på kogepladen…
  Vi er faktisk så glade for sveske-trifli i min familie, at vi spiser det ovenpå Ris à l’amande til jul i stedet for kirsebærsovs.

  Jeg ved, at jeg har sagt det før, Mette, men jeg synes, at din blog en super skøn!

 6. Min yndlings kage er en kakao brownie, som cirkulerer på div. amerikanske madblogs, og som vist nok stammer fra Alice Meredit. I øvrigt ville en amerikaner mene, at brownie ikke er en kage, men jeg håber, den kan godkendes her 🙂
  Hvorfor? Fordi jeg elsker chocolade, og fordi denne brownie er så fudgie som jeg vil have dem, så er den hurtig at rører sammen, jeg plejer at bruge kasserollen smøret har været smeltet i som røreskål (= mindre opvask)

 7. Sjovt, min veninde og jeg diskuterede faktisk yndlingskager i dag. Vi er begge au pairs i Paris og bor derfor hos forholdsvist fremmede mennesker. Derfor kan det være lidt svært at udfolde og udfordre de kreative evner i køknet, da der ikke altid er mulighed for det. Og gud, hvor jeg dog savner det!! Til gengæld gør de parisiske pâtisseries det rigtig godt, når det kommer til kager. Og jeg er solgt til en rigtig god cannélet – mums, en fantastisk blødhed og stadig en fin smag, som ikke er alt for sød. Og ellers – der er vel ikke noget, som slår en god saftig brownie 😀

 8. Min yndlingskage er nok en lækker hjemmebagt hindbærsnitte, med et fyld af hjemmesylt. Det er knasende, blødt, syrligt og sødt på samme tid! Mmm… Ellers kan jeg selvfølgelig heller aldrig stå for en svampet tung chokoladekage, med masser af god chokolade og nødder 🙂

 9. Jeg elsker bare chokolade så yndlingskagen må også være en chokoladekage – helst dejlig klistret i midten

 10. Lyder som en skøn tur- må have været en god oplevelse! jeg vil da også gerne være med i konkurrencen om den super fine bog 🙂 Jeg er rigtig glad fro kager med creme og friske bær så fx. nøddekage med creme og blåbær, jordbær, hindbær. Ellers slår kager med æble og kanel heller aldrig fejl- men egentlig er det jo umuligt at vælge da der er så mange favoritter!
  Kh Sara

 11. Uh det er svært. En eneste enkelt yndlingskage? Kan man virkelig det? Hmm. Det må være noget så klassisk som fragilité, men i min udgave er den pimpet med passionsfrugt, hindbær og lakrids.

 12. Uuha, det er sørme svært at svare på.
  Æble-frangipane er rigtig god eller en Manhattan bagt ostekage med hyldeblomst gele eller en Blondie eller en gulerodskage med valnødder og flødeost glasur….Jeg kan simpelthent ikke vælge hvad for en kage der er den bedste. Der er så mange gode. Og jo mere jeg tænker på ynglingskager, jo flere dukker op.
  JEG ELSKER KAGER!
  Vh charlotte g

 13. Dejlig give-away! Min yndlingskage må være en gulerødskage med cream cheese frosting. Elsker den svampede kage til det blødere topping, mums!

 14. Min yndlingskage er uden tvivl en jordbærtærte med mazarinbund, som skal serveres i sommersæsonen, når de friske danske jordbær er allerbedst. Og derfor er det en kage, jeg mener skal nydes, når det er sommer. Faktisk er kagen nærmest indbegrebet af sommer for mig.

 15. Min yndlingskage er Lemon merenque pie! Jeg blev forelsket første gang jeg så en lille en i en svensk cafes kage montre. Og umiddelbart efter postede du et indlæg med selv samme kage -og den har vakt begejstring flere gange. Aldrig har den skuffet eller ikke lykkes for mig. Mums! (en rå æblekage med revet æbler fra weekendens æblerov, makroner og lidt flødeskum er BESTEMT heller ikke dum)

 16. Åh, elsker kage generelt, så yndlingskage – den er godt nok svær… det må være cheesecake – lavede en med jordbær og chokoladebund er i sommer, og den var dælme god! 🙂

 17. Sikke en lækker konkurrence 🙂
  Den kage som jeg allerbedst kan lide er helt sikkert gulderodskage. Jeg har sammen med min far og bror fundet frem til den bedste gulderodskage opskrift. Inden da, var jeg faktisk ikke helt så begejstret for gulderodskage og sværgede til kager med en masse chokolade i. Men med den første bid af gulderodskagen, så var jeg solgt. Og den bliver kun endnu bedre af at stå nogle dage – hvis man altså kan holde fingrene væk 😉

 18. Den bog gad jeg godt have fingrene i! Min yndlingskage er en kanellagkage, der lægges sammen med en smørcreme og overhældes med karamel, nam! Den tager kegler HVER gang og går under navnet Den Ultimative blandt venner og på min blog 🙂

 19. Min yndlingskage er en jordbærtærte, der smager af sol og sommer og vækker dejlige ferieminder 🙂 Hindbærsnitten kommer ind på en sikker 2. plads, og derefter squashkage med nødder. Og så skal jeg nok stopper her 😉

 20. Uhh, jeg kan ikke lide kage – og derfor kan jeg heller ikke bage dem – siger mine børn! Jeg har dog en gang næsten vundet en præmie for et sød lille pindsvinekage lagt sammen af købte lagkagebunde med smørcreme og syltetøj imellem. Det hele blev dygtigt camouleret med mandelstykker som pigge og overhældt med chokolade. Sluttelig pyntede jeg den med et par store blå, bedende øjne, så måske derfor forbarmede folk sig over den 😉

 21. Jeg er helt forelsket i othellolagkagen – en SKØN SKØN klassiker som man kan variere – senest har jeg lavet den med rabarberskum – MUMS!!!

 22. Kære Mette
  Det lyder som en herlig dag hos Camilla Plum… Som alle skriver er det rigtig svært at vælge én kage, men da jeg jo kommer fra Fyn må det jo være brunsvinger fra bager Clausen i Kerteminde – mums det smager bare fantastisk..!
  Kh Mette

 23. Min yndlingskage er marengslagkage med mandelflager, ribsflødskum og smeltet hvid chokolade. Mmmh!
  Bogen ser herlig ud, den kunne jeg godt bruge som inspiration til dessert til min 18 års fødselsdag, som jeg skal holde om 3 uger 🙂

 24. Jeg kan utrolig godt lide den gode brunelagkage min mormor bager. Opskriften er desværre hemmelig, men det er uden tvivl en kage der bringer hele familien sammen, og en kage vi alle kan lide. 😉

 25. Hejsa – og tak for en skøn blog!
  Jeg bor lige nu i nærheden af San Francisco, hvor jeg har haft lejlighed til at smage en Banana Cream Pie fra det berømte Tartine Bakery. Og dét er med eet blevet den aller bedste kage i min bog 🙂

  1. Hej Sabrina,

   Uhm – det lyder sørme også skønt.

   Jeg har desværre ikke besøgt Tartine Bakery, men har brødbogen derfra og drømmer om at sætte tænderne i et af de fantastiske brød. At der så også hører kager med, ja – det havde jeg egentlig aldrig skænket en tanke. Men ….. selvfølgelig!

   Et skønt sted, du bor med nogle fantastiske råvarer. Læser du bloggen: http://www.101cookbooks.com – her er masser af gode tips til dit lokalområde.

   Mange hilsner, Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *