Banansalat med sin egen mynte, lime og skyr

Jeg ved ikke, hvor du er henne på vinterhumør-barometer-skalaen, men så længe vi ikke får noget ordentlig sne, så længes jeg bare efter forår og lysere tider.
_DSC8649

Et af de steder hvor jeg går hen for at få en snert af grønt og frodigt er til CO Torveplads i Torvehallerne. Her er altid et spændende udvalg af små og store superfriske krydderurter og en enormt afslappet, hyggelig og sød betjening.

Jeg finder stort set mindst en ny krydderurt der hver eneste gang.

Denne gang faldt jeg over en bananmynte, som har tydelig smag og duft af både banan og mynte.

Jeg måtte bare hjem og forene den med nogle bananer.

Det blev også til lidt limeskal og -saft. Er du klar over, hvor godt lime smager til banan?

PRØV DET! Siger jeg bare.
_DSC8633
En skøn portion morgenmad med bananer i tynde skiver, dryppet med limesaft, fintrevet skal og bananmynte i strimler. En kugle skyr måtte der også til, så det mættede.

Hvad skal du lave i dag? Ses vi i Torvehallerne senere?

God søndag!

Kh, Mette

Foto: www.martinkaufmann.dk

Køkkengrej og andet udstyr:

Lille fad fra Bloomingville

Viskestykke fra Hay

Teskeer fra Ikea

6 thoughts on “Banansalat med sin egen mynte, lime og skyr”

 1. Mhhh banan og lime.. og mynte. Det smager altsammen af noget lidt varmere vejr end det vi har nu. Mine hænder er ved at falde af, når jeg triller rundt med barnevognen pt.! Det ser superlækkert ud. Mette, en ting jeg tænkte på, var at du skulle finde ud af, hvorfor dine billeder ikke kommer med på dine posts på Bloglovin’. Jeg kan i hvert fald mærke på mig selv, at det tit er billedet, der gør at jeg klikker på et indlæg, og I tager sådan nogle skønne nogle af slagsen, så jeg tænker at det kunne give en del flere hits og likes derfra. Jeg ved ikke hvorfor, men der er konsekvent ingen billeder fra dit feed..

  1. Kære Julie,
   Sommer ….. åh….. nu skal du heldigvis snart til Rom, så får du et forspring 🙂
   Ja, det er noget skrammel m Bloglovin. Jeg “tænder” også selv på andres billeder i min egen BL strøm, så det må jeg have ændret! Tusind tak for inputtet.
   KH

 2. Det lyder som en skøn og sommerlig morgenmadssalat. Jeg er frisk på at teste banan, mynte og lime-kombinationen. Selvom jeg ikke har set bananmynte tidligere… mon ikke alm. mynte også kan gå an?

  //Marian

  1. Kære Marian,
   Selvfølgelig kan du bruge almindelig mynte. Jeg havde bare aldrig set bananmynte før og måtte bare have den med hjem. Dette var en enkel måde at smage den rigtigt på og så er jeg bare så vild med kombinationen af lime og banan, som jeg altid får, når jeg er i Indien.
   Kh, Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *