Salat med vandmelon, tomater, feta og mynte – intet nyt under solen

Der er intet nyt over salater med vandmelon, men stylingen kan jo godt få lov at være lidt anderledes.
_DSC7686

Skær en skive af en kernefri/kernefattig vandmelon. Skær skrællen af. Dryp med lidt hyldeblomsteddike og olivenolie. Drys med flagesalt og friskkværnet peber.

Herpå lægges selve salaten bestående af (mere) vandmelon, små gode tomater skåret i mindre stykker, feta (jeg foretrækker den variant fra Knuthenlund, der hedder hvid ost i saltlage) og selvfølgelig masser af mynte.

Jeg vender selve salaten sammen med hyldeblomsteddike, olivenolie, flagesalt og peber, før jeg lægger den ovenpå vandmelonskiven og stikker flere friske mynteblade og -blomster ind imellem.

Vupti – så er der opgraderet vandmelonsalat med tomat, feta og mynte.

Kh, Mette

Foto: www.martinkaufmann.dk

Køkkengrej og udstyr

Blå tallerkner fra Pillivuyt

7 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Hej Mette. Det er godt nok en gevaldig opgradering af vandmelonsalat! Hvor er det flot arrangeret – kun til at blive inspireret af 🙂
    Venlig hilsen
    Jette

  2. Ostesnak says:

    Smukt! Flere ord er vist overflødige 🙂
    KH Camilla

  3. panos says:

    HEJ METTE PERFECT GREEK SALAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Jacob Larsen says:

    Hold nu op en fed måde at anrette vandmelonsalat på!
    -Thumps up 🙂

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!