Pærekage med ingefær

10 thoughts on “Pærekage med ingefær”

  1. Uhm, det ser dejligt ud og lyder lækkert. Pære og ingefær … tja, jeg har ikke lige tænkt på det som en kombination, men jeg kan sagtens forestille mig at det er fantastisk 🙂

    Rigtig god weekend
    Kh Ann-Christine

    1. Kære Ann-Christine,

      Hvor er du bare hurtig! Ja, det er ikke en dum kombi, men lige nu glæder jeg mig altså også rigtig meget til at lave den med rabarber, selvom det nok vil kræve lidt mere sukker!

      Hav en skøn weekend. En veninde har opfordret mig til at skrive om brunch, men egentlig burde jeg jo bare lave et link til alle dine fantastiske weekend-morgenmad/brunch opskrifter!

      kh, Mette

  2. Jeg vil glæde mig til at se hvad du har på brunchprogrammet 🙂 Morgenmad er jo mit favoritmåltid (hvis jeg absolut skal vælge)

    Kh Ann-Christine

    P.S rabarber glæder jeg mig også meget til

    1. Uha – nu får jeg altså præstationsangst …. Dog bliver der en gang choks fest, na-cl middag og Damian Allsop først, men så….!!!

      Hav en dejlig søndag.

      Kh Mette

  3. Undskyld jeg mener 2 spsk, jeg tænker bare at det er meget, men skriv endelig. Jeg glæder mig til at få den bagt.

    1. Hej Stine,

      Ja – jeg bruger faktisk altid frisk ingefær. Jeg er ikke så meget for det støvede pulver. Det er korrekt, at der skal 2 spsk i 🙂

      Rigtig god bagning! Det er en skøn kage og nu får jeg SÅ meget lyst til et stykke!!

      Mange hilsner, Mette

    2. Det er min erfaring, at frisk ingefær ved bagning godt kan “forsvinde” lidt. Derfor denne mængde. 🙂

    1. Alle tiders, Stine.

      Det vil være super hyggeligt, hvis du vil fortælle om resultate!

      Hav en dejlig weekend.

      Mange hilsner, Mette

Leave a Reply to Mette Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *