Kom i desserthimlen på 5 minutter

Løgismose har begået en lille genistreg.

Nu kan man hver fredag og lørdag købe en dessertpose, der indeholder alle ingredienser til den lækreste dessert til 2 personer.

Den vildeste forkælelse at sætte tænderne i sådan en dessert

Den vildeste forkælelse at sætte tænderne i sådan en dessert


I posen er der ALT, du skal bruge for at skabe en dessert, der er en bedre restaurant værdig.

Posen kan ligge i cykelkurven eller hives frem bag ryggen som en overraskelse

Posen kan ligge i cykelkurven eller hives frem bag ryggen som en overraskelse

Posen kører pt på sin anden version og indholdet nu er – selvfølgelig – skønne forårsrabarber i kombination med karamel, chokolade og fløde.

Konceptet er, det skal være supernemt at samle desserten. Så nemt, at det kan gøres uden brug af en masse udstyr. Der skal simpelthen ikke bruges andet end een teske og en saks!!

Alt er pakket og gjort helt klar - du skal kun finde tallerkner, en teske og en saks

Alt er pakket og gjort helt klar – du skal kun finde tallerkner, en teske og en saks

Som du kan se, er cremen allerede i en sprøjtepose og hvert enkelt element pakket for sig, så det er nemt at gå til.

Posen pakket ud

Posen pakket ud

Denne gang indeholder desserten chokolademousse på Caramelia fra Valrhona, sablé breton (den der undseelige SMØRsmåkage, som krummer som sand, men smelter på tungen), karamelcreme, pocherede rabarber (med ingefær og szechuan peber), flødegeleperler, pâte de fruit, kakaotuiles og kørvel til pynt.

Resultatet bliver raffineret velsmag og jo, for en gang skyld, så kan det godt lade sig gøre at anrette lige så flot som på billedet.

Anretning efter Løgismoses forslag

Anretning efter Løgismoses forslag

Det er den ultimative scoredessert, veninde-hygge-måske-også-med-Asti-dessert eller bare en weekend-forkælelses-dessert.

Dessert på Michelin-niveau derhjemme

Dessert på Michelin-niveau derhjemme

Der følger anvisning med på, hvordan desserten skal anrettes og der er også et fint billede, som man kan følge. Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for at freestyle:

Mit eget forslag til anretning

Mit eget forslag til anretning

Posen kan sagtens tages med og spises som picnic, så længe man har et par tallerkner, teske og saks med selv.

Løgismose anbefaler hver gang en is, der passer til fra Jacob & Jakob. Denne gang er det hindbærsorbeten, som passer perfekt til de pocherede rabarber.

De to desserter, dvs posen, koster 125 kr og isen koster det samme. Til gengæld får man 10% rabat på begge, når man køber dem sammen.
Det er aldeles rimeligt for en dessert på det niveau.

Første udgave af desserten var med æble og hvid chokolade samt den enestående vanilleis fra Jacob & Jakob:

Den første dessert fra Løgismose - anbefalet anretning

Den første dessert fra Løgismose – anbefalet anretning

Også her var jeg nødt til at prøve min egen anretning og derefter blankt erkende, at jeg SKAL holde mig til billedet/anbefalingen næste gang.

Den første dessert fra Løgismose - min anretning

Den første dessert fra Løgismose – min anretning

Uha, jeg kunne godt tage en tur ind på Toldboden i morgen og hente sådan en pose.
Ses vi?

Bonusoplysning:
Det er blandt andre super dygtige og seje Nicolas “Kagehviskeren” Georg, som er med til at udvikle desserterne. Nicolas har du “mødt” flere gang i Na-Cl regi: Glad Middag og Showcooking på Færøerne. Nicolas er udlært fra Munkebo Kro, men hele 6 år (af to omgange) på dessertpartiet på Søllerød Kro.

Glædelig Lille-fredag.

Kh, Mette

Foto: www.martinkaufmann.dk

Køkkengrej og udstyr

Teske fra Iittala

Saks fra Victorinox

Riflet tallerken fra “Hvid Elements,” Royal Copenhagen

Dyb tallerken fra Magasin

6 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Michela says:

    Gud hvor smart 🙂 Det ser jo vildt flot ud.
    Ved du, om man kan købe posen andre steder – når nu man ikke bor i Kbh?

    http://www.byguldahl.dk

    • Mette says: (Author)

      Hej Michela,
      Den er desværre – indtil videre – kun til salg på Toldboden i København.
      Mange hilsner, Mette
      PS Det SMAGER også ret godt 😉

  2. Emma Jo says:

    HOLD DA OP! Det er i sandhed en genistreg 🙂 Det ser så lækkert ud – og wow hvor nemt – perfekt til når man inviterer gæster også… Tusind tak for tippet, det skal bestemt prøves.

    Emma

    • Mette says: (Author)

      Det er så vildt lækkert, Emma. Og sjovt at prøve at anrette på den måde.
      Posen kan købes hos Løgismose på Toldboden.

      Rigtig god fornøjelse.

      Kh, Mette

  3. Sine says:

    Årh hvor ser det bare møg-lækkert ud!! 😀

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!