Vind HELT med Blok18

Jeg er virkelig glad og stolt over, at jeg i dag – i samarbejde med Blok18, kan sætte en konkurrence i gang, hvor du har muligheden for at vinde hele tre af de skønne glas Helt Honning, som jeg allerede er blevet så forelsket i.

Vælg selv hvilken honning-variant, du gerne vil vinde

Ikke nok med, at det er et skønt produkt i en god kvalitet og fantastisk konsistens, så bliver man bare så glad af den fine emballage designet af Anders Arhøj, som også står bag figurene i DRs Olines Ø.

Fortæl hvilken honning du helst vil vinde og hvorfor i kommentarsporet herunder. Du kan se varianterne her.

Der er masser at vælge imellem

Hvis du samtidig går ind på Blok18s Faceboookside og liker denne, så får du et ekstra lod i konkurrencen.

Alle glas er forskellige – selv de fine forseglinger på toppen

Hvis du allerede liker Blok 18s Facebookside, så henter du et ekstra point ved at fortælle, hvordan du vil bruge honningen.

Find dine favoritter blandt de pt 13 varianter

Konkurrencens vinder bliver trukket på fredag! Din deadline er torsdag aften.

Held og lykke!!

Mange hilsner, Mette

Fotograf Martin Kaufmann

33 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Pernille says:

    Hej jeg er meget glad for de julede smage pr. så kanel, ingefær eller tranebær.
    Er helt sikker på, at det vil smage fantastisk på ristet brød til morgenmad inden
    Man skal ud på pisterne. Kh Pernille

  2. Janni says:

    Mmm, helt klart den med lakrids! Jeg er helt sikker på den søde honning og skarpe lakrids komplementerer hinanden fantastisk – og så på et stykke ristet rugbrød sidst på eftermiddagen 🙂 Ja tak!

  3. Anja says:

    Mums. Jeg er til den med chili fordi jeg ofte bruger honing når jeg bager og her tænker jeg at chili tvistet vil være noget så lækkert…

  4. Freja Hansen says:

    Åh hvor lækkert! Jeg ville helt sikkert vælge “Sommerhonning”, da den ville være perfekt i en kop varm te eller i et lækker frugtsalat! Jeg er vild med en god, kraftfuld, original honningsmag! yum yum yum.

  5. Yvonne i says:

    Syntes da også det lyder tilpas skønt med lakrids og honning 😉

  6. Jane says:

    Jeg ville elske varinaten med enten lakrids eller kanel. Af mine venner og min familie er jeg efterhånden blevet kendt for at lave en dejlig hjemmelavet varm drikkechokolade, som jeg især servere når kulden melder sig udenfor. Præcis som nu. Jeg er især fan af varmchokolade med stjerneanis, chile og kanel, men elsker at udfordre mig selv og har en stor lyst til at spice og søde min varme chokolade med en lækker honning med lækre undertoner. Jeg vil servere varm chokolade uden vores juleferie i en hyggeligt ødegård i Sverige og vil meget gerne have en honning med 🙂

  7. Jakob Riber says:

    Fed blog!

    – Ærgerligt at den med kakaonibs ikke er med :/ tror ellers det kunne være en fantastisk kombination!
    Men så må jeg nok vælge den sikre med kanel eller ingefær, også specielt nu her hvor det er juletid! 🙂

    (Har “liket” på Facebook.. )

  8. Marie Cocina Fragrante says:

    havtorn har jeg fået anbefalet 🙂

  9. Christine Svart says:

    Jeg vil rigtigt gerne vinde den med kanel. Tænker, at det vil smage godt som et alternativ til smørklatten på risengrøden eller i stedet for kanelsukkeret på Hermans havregrød om morgenen. Og jeg er lige så vild med den smukke emballage som med indholdet 🙂

  10. Jenny says:

    Ingefær, jeg er helt pjattet med ingefær

  11. Det ser da ud til at være en interessant webshop. Der er godt nok mange spændende varianter af honning at vælge imellem. Umiddelbart tiltaler varianten med havtorn mig mest da jeg synes, at det lyder til at være en rigtig lækker kombination af det sure og søde. Så den kunne jeg godt tænke mig at vinde 🙂

    Jeg har liket Blok18 på Facebook 😉

  12. Kirsten Holten Bonke says:

    Lakrids, hindbær, havtorn – uhmm! Lyder allesammen skønt – og så er designet bare så gennemført, det vil være en fuldendt nydelse at sætte dem på bordet 🙂

  13. Stinne says:

    Jeg er meget klar på et lækkert friskbagt morgenbrød m honning med chili, så det hele ikke bliver alt for sødt-i-sødt 🙂 Chili er fantastisk til søde sager, og tvivler ikke på at det vil være en vinder til honning 🙂

  14. Sophie Guillot says:

    Det et svaert at vaelge og foretraekke, fordi de lyder bare allesammen fantastisk! Men kanel kunne jeg godt take mig at smage!

  15. Karina Kücza says:

    Lakrids…uden tvivl. En rigtig god kombination, både til bolsjer og brød.

  16. Anne visholm says:

    Honning med chili er lige noget for mig. Kombinationen af sødt og stærkt er guf for mine smagsløg. Drømmer om honning m chili på en frisk bagt bolle eller på en kiks med lidt ost måske 🙂

  17. Marian says:

    sikke fantastiske produkter – dem kender jeg slet ikke! Så tak for tippet i første omgang.

    Jeg vil gerne vinde honningen med lakrids eller kakaonibs da jeg er sikker på, at de er smaddergode i kager, te eller som et sødt strejf ovenpå min morgenskyr med frugt. Uhmnn..

    Er helt pjattet med de flotte emballager også!

    Skøn konkurrence!

    Glædelig Lucia 😉

  18. Ingrid Ringen says:

    Min mor er vild med honning på ost, derfor kunne jeg meget gerne tænke mig at vinde en honning med tranebær til hende så den kan ligge under juletræet juleaften og være klar til morgenmaden første juledag. Vi får masser af besøg i år fra familie i Bergen, så det kunne være rigtig dejlig at byde dem på lidt ordentlig dansk madkunst – og vise frem en af de lækre specialiteter det her land har at byde på.

    Mvh,
    Ingrid

  19. konny says:

    den med hindbær er bare mums

  20. Louise says:

    Hmm, sikke mange lækre varianter. Det er jo helt svært at bestemme sig. Tor dog jeg ville prøve den spændende variant med havtorn, hvis jeg skulle vælge

  21. Jane says:

    Byhonningen! Jeg synes, det er SÅ genialt med dejlig honning urban style. Min far havde bistader, da jeg voksede op (på landet) – og jeg har nu fået helt lyst til at blive biavler her i 8000 🙂

  22. Tine Sjøberg says:

    Jamen jeg har smagt nogle af dem og de er helt fantastiske allesammen. Er ikke den store honningspiser på brød, men i madlavning er de fantastike. Tror at det skulle være lakrids chili og tranebær.
    Jeg ville kunne bruge dem alle i min madlavning samt bagning, og så er jeg ikke et øjeblik i tvivl om at resten ville kunne bruge dem til et hjemmebagt brød

  23. Martin Jensen says:

    Jeg kunne godt tænke mig st glasere noget i chili eller ingefær honningen, måske rodfrugter. Mange af dem kunne være lækker smagsgiver til sovse eller til yoghurten.

  24. Laura says:

    Nøj, en lækker præmie!
    Jeg vakler meget mellem kanel og hindbær, jeg er meget til desserthonninger. Mums! Jeg ville nok alligevel vælge kanel her op til jul, den kan både bruges til æbleskiver, vafler og pandekager (en masse her op til jul) og måske til en god dressing til en frisk rødkålssalat! Min mund løber helt i vand.

    Lækkert! Kh. Laura

  25. Jeg deltager gerne i konkurrencen om lækre danske specialiteter – og hvis jeg bliver trukket ud, vil jeg gerne have chili, kanel og ingefær. Så må vi se, om chiliudgaven fra Mols kan hamle op med den bornholmske chilihonning, jeg har skrevet om her http://delikatedanmark.dk/aebletoddy-med-chilihonning-og-rom/

  26. Frøken Jensen says:

    Det er godt svært at vælge. De lyder jo allesammen så gode! Men heller nok mest til kakao varianten – lyder rigtig lækkert nemlig 🙂

  27. Charlotte G says:

    Det er en smuk honning man kan vinde.
    Jeg vil ønske mig sommerhonning, hvis jeg vandt. Jeg laver en æblekage hvor æblestykkerne først skal simre i honning og smør før de tilsættes i dejen og bages. Det må Sommerhonningen være god til. Eller i en dejlig kop te.
    Mange hilsner
    Charlotte G

  28. Iris says:

    Uh, det er da slet ikke til at vælge! Alle varianterne ser umådeligt lækre ud. Jeg ville nok vælge ingefær eller havtorn. Egentligt er min “madhorisont” ganske udvidet, og alligevel smagte jeg først havtorn i sommers. Jeg faldt pladask, og derfor ville jeg vælge den. Og ingefær kan man aldrig gå galt i byen med. Jeg elsker at ingefær passer så godt til så mange forskellige ting (marinader, stærk mad, kager, te osv.), og at det kan give en ellers okay ret det ekstra der gør, at retten bliver fantastisk.
    Jeg krydser fingre for at der ryger lidt honning min vej, så jeg kan blive klar til at gå i vinterhi 😉

  29. Katrine says:

    Jeg kunne godt tænke mig at smage lakrids, det lyder lækkert.

  30. Birgit Kirkegard Højsgaard says:

    Jeg kunne tænke mig at smage byhonning, den med kanel og tranebær, det lyder lækkert

  31. Line says:

    Chili fordi du anbefaler den 🙂

  32. Helena says:

    MUMS – jeg tror at varianten med ingefær er fantastisk, og jeg ville bruge den til at spice de klassiske honning-hjerter en smule op.
    God jul!

  33. foodfanatic says:

    Skøn konkurrence kære Mette. Jeg tror helst, at jeg ville prøve den med lakrids. Det lyder som en skøn kombination – fx i en kop the.
    Kh Nadia
    Ps. Skulle jeg være den heldige, får du naturligvis en dansk adresse at sende til, hvis det er sådan, det hele foregår 🙂

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!